Neşeli minikler doğal yaşamı gördüler

Neşeli minikler doğal yaşamı gördüler

Keçiören Belediyesine bağlı hizmet veren Neşeli Minikler Kreşindeki çocuklar, Bağlum Doğal Yaşam Alanında doğa ile baş başa keyifli bir gün geçirdi.3-4 yaş grubundaki 30 minik, kreş öğretmenleri ile b...

Keçiören Belediyesine bağlı hizmet veren Neşeli Minikler Kreşindeki çocuklar, Bağlum Doğal Yaşam Alanında doğa ile baş başa keyifli bir gün geçirdi.

3-4 yaş grubundaki 30 minik, kreş öğretmenleri ile birlikte Bağlum’daki Doğal Yaşam Alanında canlıları tanıyarak doğanın içinde neşeli oyunlar oynadı. Doğanın içinde bir arada öğrenme imkanı bulan çocuklar ağaçları tanıma, bitkilerin nasıl yetiştiğini görme imkanı yakalayarak teknolojiden uzakta bir gün geçirdi.

Çevre bilinci de kazanan çocuklar, at, keçi, tavuk, ördek , hindi, köpek, kedi gibi hayvanları yakından gözlemleme fırsatı buldu.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, çocukların tüketim değil üretim toplumu bilinciyle yetişmesine katkı sunan Doğal Yaşam Atölyesiyle ilgili "Uygulama alanımızda çocuklar hem birlikte zaman geçiriyor hem de doğayı yaşayarak öğreniyor. Şehrin karmaşasından uzakta eğitmenleri eşliğinde yeni beceriler kazanmasına aracılık eden yaşam alanımızda çocuklar temiz hava alarak yaşadığı dünyayı tanıma ve yediği besinlerin üretimine tanıklık etme imkanı buluyorlar" ifadelerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.