New York’ta Müzik Eğitimi Almak İster Misiniz?

New York’ta Müzik Eğitimi Almak İster Misiniz?

Dünyanın en iyi müzik okullarından biri kabul edilen TheCollective School of Music, bu yıl ilk kez genç Türk müzisyenlerine burs olanağı sunacak. 11, 12, 13 Ekim 2014 tarihlerinde İzmir Kültür Sanat Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) Karataş binasında yapılacak sın

- Dünyanın en iyi müzik okullarından biri kabul edilen TheCollective School of Music, bu yıl ilk kez genç Türk müzisyenlerine burs olanağı sunacak. 11, 12, 13 Ekim 2014 tarihlerinde İzmir Kültür Sanat Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) Karataş binasında yapılacak sınavlar sonucunda bir kişiye tam burs, 15 kişiye de kısmi burs verilecek. Vokal, piyano, klavye, basgitar ve davul kategorilerinde yapılacak elemelere katılmak isteyenler sınav sabahına kadar www.bit.do/thecollectiveturkiye adresinden başvuru yapacak. 11 Ekim’de saat 13.00-14.00 arasında-okul ve sınavla ilgili sunumun ardından saat 15.00-19.00 arasında başvuru yapıldığı anda alınan aday numarası sıralamasına göre adayların auditionları yapılacak.

1977’de New York’ta kurulan TheCollective School of Music günümüze kadar aralarında Billy Martin, AntonFig, ShawnPelton, ZachDanziger, WilCalhoun, TalWilkenfeld ve ChrisColeman gibi isimlerin bulunduğu pek çok başarılı müzisyeni dünya müziğine kazandırdı. New York Jazz, R&B, Rock ve Latin müzik sahnesindeki en önemli isimlerle aktif olarak çalan öğretim üyesi kadrosu ve New York’un tam merkezinde bulunan okul binasıyla Blue Note gibi dünyanın en önemli Jazz merkezlerine 5-10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan The Collective School of Music, Türkiye seçmeleri sonucu bir kişiye tam, 15 kişiye kısmi burs hakkı tanınacak. Okul birbirinden farklı konulara odaklanmış çeşitli içerik ve sürelere sahip programlardan oluştuğu için adaylar, beş günlük intensive programdan iki yıllık full-time programa değin uzunlukları değişen programlardan arzuladıkları bir programı seçme özgürlüğüne sahip olacak. Burs için sınava katılmak isteyenlerden, uygun bir programa yerleştirilebilmeleri için kendi seviyelerine uygun teknik hazırlık ve sınav repertuarı beklenecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.