News24 Ve Bkm Grup Ailesi Basın İle İftar Yaptı

News24 Ve Bkm Grup Ailesi Basın İle İftar Yaptı

Yeni yayın döneminde yayına girecek olan News24 TV Kanalı Yönetim Kurulu ve ortak kuruluş olan BKM Grup iftar programında çalışanlarını ve basın mensuplarını ağırladı.News24 Ailesi ve BKM grup yönetic...

Yeni yayın döneminde yayına girecek olan News24 TV Kanalı Yönetim Kurulu ve ortak kuruluş olan BKM Grup iftar programında çalışanlarını ve basın mensuplarını ağırladı.

News24 Ailesi ve BKM grup yöneticilerinin çalışan ve dostlarının yanı sıra Aydınlı Basın Mensupları ve Anadolu Sinema ve Televizyoncular Birliği Başkanın da katıldığı iftar programı keyifli sohbet eşliğinde devam etti.

İftar sonrasında yapılan söyleşide News24 Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Budakoğlu “Televizyon kanalımızı Aydın’a kurmamız stratejik bir karardır. Aydın çok işlenebilecek bir bölge ve yatırıma çok açıktır. Keşfedilmeyenleri ortaya çıkarmak başka illerde kazandıklarımızı şehrimizde yatırıma çevirmeyi hedefliyoruz. Öncelikli hedefimiz şehrin ekonomisine ve istihdamına çok ciddi katkı vermek olacaktır” diyerek iftar programına katılanlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.