Nezaket Okulu tebessüm ettiriyor

Nezaket Okulu tebessüm ettiriyor

Türkiye’nin ilk ve tek projesi olan Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda eğitim gören çocukların ve hizmetten memnun kalan ailelerin yüzleri gülüyor.2017-2018 eğitim-öğretim döneminde 6 ayrı şubede h...

Türkiye’nin ilk ve tek projesi olan Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda eğitim gören çocukların ve hizmetten memnun kalan ailelerin yüzleri gülüyor.

2017-2018 eğitim-öğretim döneminde 6 ayrı şubede hizmet veren Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu 4 ila 6 yaş arasındaki çocukları geleceğe hazırlamaya devam ediyor. Adab-ı muaşeret eğitiminin verildiği Nezaket Okulunda miniklere eğlenerek öğrenme metodu uygulanıyor. Oyun ağırlıklı geçen eğitimlerde sosyal aktivitelerle çocukları yetenekleri keşfediliyor.

Çocuk İngilizcesinden güzel konuşmaya, beden temizliğinden çevre bilincine, arkadaş edinmeden hayvan sevgisine birçok konuda eğitim gören çocuklar, geleceğin hanımefendileri ve beyefendileri olarak yetişiyor. Projeden ve sunulan hizmetten memnun kalan Pursaklar halkı Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e ilçeye böyle bir hizmeti kazandırdığı için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.