Nilüfer Belediyesi, Didim’deki Serayı İnceledi

Nilüfer Belediyesi, Didim’deki Serayı İnceledi

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay öncülüğünde kurulan Didim Belediyesi Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Süs Bitkileri Fidanlığı, Bursa Nilüfer Belediyesi’ne örnek oldu.1.Belediyeler Tarımsal ve Kırsal...

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay öncülüğünde kurulan Didim Belediyesi Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Süs Bitkileri Fidanlığı, Bursa Nilüfer Belediyesi’ne örnek oldu.

1.Belediyeler Tarımsal ve Kırsal Kalkınma Proje Çalıştayın da Didim Belediyesi Tıbbi Aromatik ve Süs bitkileri fidanlığı sunumunu izleyen Bursa’nın Nilüfer Belediyesi yetkilileri Akköy Kocabahçe de bulunan belediye fidanlığını ziyaret etti.

Nilüfer Belediyesi Başkan danışmanı Arca Atay, Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü Tarım Bürosu yetkilisi Hasan Çetin, Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilisi Celalettin Çakır ve Nilüfer Kent Konseyi Başkanı kırsal alan grubu üyeleri fidanlığı çok beğendiklerini, Tıbbi ve

Aromatik bitkilerin buluştuğu örnek bir proje olduğunu ifade ederek belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli Peyzaj Mimarı Alper Yılmaz’dan bilgi aldılar.

İlk nane hasadında da fabrikada bulunan yetkililer fidanlığımızda özel olarak üretilen nanelerin yağa dönüşme evresini izlediler. Projenin mimarı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı tebrik eden heyet, başarılarının devamını dileyerek Nilüfer Belediyesi 2017 yılı çalışmalarına fidanlık projesini de ekleyeceklerini bildirdi.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı makamında ziyaret eden yetkililer fidanlık ile ilgili bilgiler aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.