Bayanlar Göz Yaşlarını Tutamadı

Bayanlar Göz Yaşlarını Tutamadı

Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında nişan merasimine giderken kaza yapan bayanlar gözyaşlarını tutamadı.

- Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında nişan merasimine giderken kaza yapan bayanlar gözyaşlarını tutamadı. Sürücüsü de yolcuları da bayan olan araç kaza sonucu takla atarak ters dönerken, itfaiye ekipleri ters dönen araç içerisinde uzun süre içinde kıymetli eşyaların bulunduğu çanta aradı. Takla atan araçtan burunları bile kanamadan çıkan bayanlar hurdaya dönen aracı görünce gözyaşlarını tutamadılar.

KazaAydın Efeler İlçesi Kuyulu Kavşağında saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Germencik İstikametinden Aydın Efeler ilçesi yönüne gitmekte olan Gökhan C. yönetimindeki 09 TF 090 plakalı araç ile Kuyulu kavşağında yola çıktığı iddia edilen Süheyla Ç. idaresinde 09 TK 199 plakalı otomobile sağ tarafından göbekleyerek çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak takla atan 09 TK 199 plakalı araç yaklaşık 30 metre sürüklenerek orta refüje çıkıp devrildi. Süheyla Ç. yönetimindeki aracın içinde bulunan ve nişan merasimine gitmekte olduğu öğrenilen bayanlar kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Takla atan araçtan burunları kanamadan çıkan bayanlar hurdaya dönen aracı görünce gözyaşlarını tutamadılar. Kazadan sonra fenalaşan hamile bir bir bayan hastaneye kaldırılırken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kazada can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı olurken kazadan ufak sıyrıklarla atlatan aile uzun süre üzerlerinden yaşadıkları şoku atamadı. Aydın'da meydana gelen kazada her iki aracın da Germencik'tenb olması dikkat çekerken, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

NİŞANA GİDERKEN KAZA YAPAN BAYANLAR GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

NİŞANA GİDERKEN KAZA YAPAN BAYANLAR GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

20140827aw178199_09.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.