Nto Başkanı Nuri Aslan, Genç İktisatçıları Bilgilendirdi

Nto Başkanı Nuri Aslan, Genç İktisatçıları Bilgilendirdi

Nazili Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İktisat Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü’nün düzenlediği etkinliğin konuğu oldu.ADÜ İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr...

Nazili Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İktisat Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü’nün düzenlediği etkinliğin konuğu oldu.

ADÜ İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmet Göçer, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, özellikle ekonomi ve finans bölümün de eğitim gören öğrencilerin tecrübe kazanmaları açısından zorunlu staj dönemleri sivil toplum kuruluşlarında yapmaları halinde ticaret odakları önemli basamaklardan biri olduğunu belirtti.

Nazili Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan’da, ticaret odaların önemine değinerek, bir ilin ileri gelen tüccarların oluşturduğu kuruluş olan ticaret odaların bölge ekonomisinin kalkınmasında önemli rol teşkil ettiğini, il genelinde yeni elemanlar kazandıran ve ticaretin teorik ayağını oluşturan ADÜ İktisat Fakültesi ile iletişim içerisinde olduklarını ifade etti.

ÖĞRENCİLERDE STAJ HEYECANI

ADÜ Kongre Merkezi Meandros Salonun da İktisat Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölü tarafından hazırlanan ve Öğreti Üyesi Doç. Dr. Ahmet Can Bakkalcı’nın oturum başkanlığını yaptığı panele de katılan Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, ADÜ ile işbirliğinde Ekonomi ve Finans bölümünden staj öğrenci kontejanın yer aldığını belirterek, öğrencileri misafir etmeye hazır olduklarını kaydetti.

ADÜ İktisat Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Mücahide Koçak, Merve Çiftçioğlu ve Burcu Türk ticaret odaların da staj göreceklerini söyleyerek, staj heyecanı yaşadıklarını, stajyer olarak çalışma hazırlığı içerinde olduklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.