Numerelog Ve Renk Uzmanı Özyurt, Türkiye Avrupa İlişkilerini Değerlendirdi

Numerelog Ve Renk Uzmanı Özyurt, Türkiye Avrupa İlişkilerini Değerlendirdi

Ünlü Numerelog ve Renk Uzmanı Sebla Özyurt, Hollanda ile zirve yapan Avrupa krizini değerlendirerek, "Mart ayında Mars gezegeninin etkisinde olacağımız için Türkiye ve Bazı Avrupa ülkeleri arasında in...

Ünlü Numerelog ve Renk Uzmanı Sebla Özyurt, Hollanda ile zirve yapan Avrupa krizini değerlendirerek, "Mart ayında Mars gezegeninin etkisinde olacağımız için Türkiye ve Bazı Avrupa ülkeleri arasında inatlaşmalar söz konusu olacak. Sert tutumlar devam edebilir" yorumunda bulundu.

Özyurt, yaptığı açıklamada, "Nisan ayında ise Güneşin etkisi altında olan ülkemiz ve Güneş gibi parlayacak ve dikkatleri üzerine toplayacak. Dünyanın gözleri Türkiye’nin üzerinde olacak. Nisan ayında Türkiye için yepyeni başlangıçlar görünüyor. Yeni adımlar atılacak. Mayıs ayında bazı Avrupa ülkeleri ile yapılacak olan ikili görüşmeler Türkiye açısından olumlu neticeler getirebilir. Gerginlikler bu dönem içerisinde sona erebilir.Haziran ve Temmuz aylarında komşu bazı ülkelerle fikir ayrılıkları nedeniyle gerginlikler yaşanabilir"diye konuştu.

Ağustos ayında önemli gelişmeler yaşanacağına işaret eden Özyurt, "Ağustos ayında hem iç hem de dış politikalarımızda değişimlerin başlangıcı olacak. Merkür gezegenin etkisi ile bu değişimler sancılı ve sıkıntılı olabilir. Eylül ayı Türkiye için iyi bir ay. Venüsün etkisi ile bir çok sorunun üstesinden kolaylıkla gelebileceğiz. Ekim ayına dikkat sinsi oyunlar Türkiye için dönebilir.Kasım Ayında ileride alınacak önemli kararların temeli atılacak. Aralık ayında tekrar Mars gezegeni etkisinde olacağız ve yine inatlaşmalar ve sıkıntılar yaşayabiliriz" yorumunda bulundu.

Türkiye’nin renkleri

Özyurt, Türkiye’nin enerjisini en iyi hale getiren uğurlu renkleri kırmızı, yeşil ve mavi tonlar olduğuna dikkat çekerek, "Türkiye’nin uğurlu sayısı 1’dir. Birli tarihler Türkiye için önemli tarihlerdir.1 güzel bir sayıdır, rakamların içinde ilk olanıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.