O başkandan darp iddialarına yalanlama

O başkandan darp iddialarına yalanlama

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Aziz Aydın, yaptığı açıklama ile Türkiye Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Teşkilat Başkanı Adnan Kaya’yı darp ettiklerine ilişkin id...

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Aziz Aydın, yaptığı açıklama ile Türkiye Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Teşkilat Başkanı Adnan Kaya’yı darp ettiklerine ilişkin iddiaları yalanladı.

Manisa’da gaziler yararına faaliyet gösteren 2 gazi derneği iddiaya göre aşure hayrı sebebiyle birbirine girdi. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Türkiye Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği, içinde bulunduğumuz ayın Muharrem ayı sebebiyle aşure hayrı düzenlemeyi planladı. İki derneğinde planladığı aşure hayrının aynı yerde, aynı tarihte ve aynı saate denk gelmesi derneklerin arasının açılmasına neden oldu.

Sorunu düzeltmek için Kumludere Caddesi üzerinde bir araya gelen yöneticiler, tutuştukları kavganın ardından karakolluk oldu.

İddiaya göre, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Aziz Aydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yaşacan, Türkiye Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Teşkilat Başkanı Adnan Kaya’ya tekme ve yumruk ile saldırdı. Kafasından, kolundan ve yüzünden yaralanan Kaya, olay yerine gelen polis ekiplerince Manisa Devlet Hastanesine getirildi. Darp raporu alan Kaya, daha sonra Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Aziz Aydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yaşacan hakkında polis karakoluna giderek şikayetçi oldu.

Türkiye Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Teşkilat Başkanı Adnan Kaya’nın suçlamalarına ilişkin Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Aziz Aydın, karşıt açıklama yaptı.

Hakkında söylenenleri yalanlayan Aydın, şöyle konuştu:

"Dünkü olayda kendisine hiçbir şey yapmadım. Vakfınızı bitireceğim dedi. Ben bu kadarını söylüyorum. Genel başkanımızdan gelecek olan habere göre vereceğim. Ben vakfımıza küfür edilmesini, bilhassa şehit ailelerine, şehitlere, gazilere küfür edilmesini hiçbir zaman istemedim. Vakfımızı korumak zorundayım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.