O pankart alay konusu oldu!

O pankart alay konusu oldu!

Özlem Çerçioğlu’nun başkanlığını yaptığı Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Kuşadası’ndaki bir caddede bulunan yaya geçidini kapatacak şekilde astığı pankart alay konusu oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası’nda bulunan İnönü Bulvarında başlattığı asfalt çalışmasını tamamladıktan sonra bulvarda bulunan yaya geçidini kapatarak vatandaşların kullanmasını engel olacak şekilde bir teşekkür pankartı astı. “T.C Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na İsmet İnönü Bulvarı esnafı ve sakinleri olarak asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerinin yazılı olduğu 'vatandaş ağzıyla' hazırlanan pankart alay konusu oldu.

"VATANDAŞ POPOSUYLA GÜLÜYOR"

“Akıl dağıtılırken neden saklambaç oynadınız?” sorusunu yönelten Kuşadası Gazeteciler Derneği Başkanı Erol Özkan, “Eyyy beyni üç kuruş etmeyen Aydın Büyükşehir Belediyesi! Hadi pankartı kendi kendinize yaptırıyorsunuz ulan bari yaya geçidine asmayın. Özlem ablanın topukları kırılmış onu anladıkta, bu belediye de hiç mi kafası çalışan bir yönetici yok. Yaya geçidinin çıkışına hangi kafa yapıcı maddeyi kullanışta bu kafayla asarsınız… Sloganımız şu: Kırık topuklu efe ister, elemanlar yapar, vatandaş poposuyla güler...” diyerek tepki gösterdi.

Erol Özkan’ın sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım çok sayıda beğeni, paylaşım ve yorum aldı.

İşte o yorumların bazıları:

face-1-005.jpgface-2-004.jpg

18620467_803431739823221_612281677907964789_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum