Obasya’dan Büyükşehir’e Ziyaret

Obasya’dan Büyükşehir’e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Obasya Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Pala ve eski milletvekili adayı Yaşar Coşkun’u makamında ağırladı. Pala, Obasya projesi ile ilgili...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Obasya Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Pala ve eski milletvekili adayı Yaşar Coşkun’u makamında ağırladı. Pala, Obasya projesi ile ilgili desteklerini esirgemeyen Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Obasya Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Pala ve eski milletvekili adayı Yaşar Coşkun’u makamında konuk etti. Obasya’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Pala, “Projenin başından bu yana desteklerinizi esirgemediniz. Çok teşekkür ederiz. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak her türlü yardımı yaptınız. Bu konuya bu kadar duyarlı olmanız bizleri çok memnun etti” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise kültürel, sosyal anlamda Manisa’yı daha ileri seviyeye götürebilecek her türlü projenin destekçisi olduklarını, bu konudaki duyarlılıklarını her zaman gösterdiklerini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.