Ödemiş Çevresinde Yağışlı Hava Etkisini Gösterecek

Ödemiş Çevresinde Yağışlı Hava Etkisini Gösterecek

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, İzmir'in Küçük Menderes Havzası ve çevresinde son günlerde etkili olan yağışlı hava, hafta boyunca etkisini gösterecek.

- Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, İzmir'in Küçük Menderes Havzası ve çevresinde son günlerde etkili olan yağışlı hava, hafta boyunca etkisini gösterecek.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, geçtiğimiz Cumartesi gününden itibaren etkili olan yağışlı havayla, ilçede metrekareye yaklaşık 33 kilogram yağış düştü. Yağışlar, özelikle hafta ortasında etkili olurken, bazı günlerde 24 saatte metrekareye düşen toplam yağış miktarı 26,7 kilogram olarak ölçüldü. Bölgede ise Torbalı en çok yağış alan yerleşim merkezi oldu.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Küçük Menderes Havzası, hafta sonunu da yağışlı geçirecek. Ödemiş’te bugün sağanak yağış beklenirken, yetkililer, yarın için de ilçede kuvvetli sağanak yağış uyarısı yaptı. Hava sıcaklığının en düşük 3, en yüksek 15 derece olacağı hafta sonunda, Pazar gününün çok bulutlu geçmesi beklenirken, Pazartesi gününden itibaren sağanak yağış yeniden etkisini gösterecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.