Ödemiş Mezarlıklarında Bayram Temizliği

Ödemiş Mezarlıklarında Bayram Temizliği

Bütünşehir Yasası ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne geçen bakım işlerini üstlenen Ödemiş Belediyesi Park ve Bahçe İşleri ekipleri, belde belediyesi kapatılan Çaylı’daki mezarlığı temizleyip Kurban Bayramı’na hazır hale getirdi.

- Bütünşehir Yasası ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne geçen bakım işlerini üstlenen Ödemiş Belediyesi Park ve Bahçe İşleri ekipleri, belde belediyesi kapatılan Çaylı’daki mezarlığı temizleyip Kurban Bayramı’na hazır hale getirdi.

Çaylı Mahalle Muhtarı İsmail Güçlü’nün isteği üzerine başlayan çalışmalarda bir süredir bakımsız kalan mezarlıkta ot temizliği yapıldı. Çalışmalardan dolayı Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’e teşekkür eden Muhtar İsmail Güçlü, bayramlarda yoğun ziyaretçi trafiği yaşanan mezarlıkların periyodik olarak bakımdan geçmesinin önemine vurgu yaptı. Güçlü; “Kurban Bayramı öncesi mahallemizdeki mezarlıkta başlatılan çalışmalar tamamlandı. Ödemiş Belediyemize ve Başkanımız Sayın Mahmut Badem’e gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bölgemizde Ramazan Bayramı’nda mezarlıklarda yaşanan sıkıntılar Kurban Bayramı’nda yaşanmıyor. Kuru otların arasında kalan mezarlıklar ekiplerimizin yoğun çalışması ile ortaya çıktı. Kurban Bayramı’na hazır hale geldi. Mezarlıklarda özellikle yaz aylarında kuru otlar vatandaşa haşere ve yılan korkusu yaşatıyor. Son yıllarda bayramlarımızın da sıcak aylara denk geldiği ve geleceği düşünülürse mezarlıkların daha sık bakımdan geçmesinin ziyaretçiler açısından yararı vardır” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.