Ödemişe Yeni “Bilgisayarlı Tomografi Cihazı”

Ödemiş'e Yeni “Bilgisayarlı Tomografi Cihazı”

Ödemiş Devlet Hastanesi’nin arıza yapan tomografi cihazı yenilendi. Cihazın arıza yapması nedeniyle hastaların belli bir süre Tire Devlet Hastanesi’ne servis edildiğini ifade eden hastane yöneticisi Ziya Yurdakonar, “Bakanlığımız, yeni alınan tomografi ci

- Ödemiş Devlet Hastanesi’nin arıza yapan tomografi cihazı yenilendi. Cihazın arıza yapması nedeniyle hastaların belli bir süre Tire Devlet Hastanesi’ne servis edildiğini ifade eden hastane yöneticisi Ziya Yurdakonar, “Bakanlığımız, yeni alınan tomografi cihazı gelinceye kadar hastaların mağduriyet yaşamaması için mevcut tomografi cihazıza 200 bin TL malzeme alarak bir süre daha hizmet vermesini sağlamıştı” dedi.

Yurdakonar, Sağlık Bakanlığı’nın yeni ve son teknoloji ile donanımlı yeni tomografi cihazını Ödemiş’e göndermesi ile eski cihazın sökülüp yerine yeni son model tomografi cihazının takılacağını söyledi.

Sökme ve takma işlemlerinin bir hafta süreceğini kaydeden Yurdakonar bir haftalık süreçte hastaların işlemlerini Tire Devlet Hastanesi'ne konulacak olan servislerle yapacaklarını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.