Ödemişli Efe Dağcılar, Karadeniz’de

Ödemişli Efe Dağcılar, Karadeniz’de

Efe Dağcılık Ödemiş Belediyespor Dağcılık Kolu üyesi dağcılar, İleri Kar Buz Eğitimi kapsamında, Kaçkar Dağları’nın 3937 rakımlı zirvesine tırmandılar.

- Efe Dağcılık Ödemiş Belediyespor Dağcılık Kolu üyesi dağcılar, İleri Kar Buz Eğitimi kapsamında, Kaçkar Dağları’nın 3937 rakımlı zirvesine tırmandılar.

Efe Dağcılık üyelerinden Salim Taşbaş, Nuri Zeyrek ve Salih Üzdürmez Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun açmış olduğu İzmir bölgesel eğitimlerine katılarak dağcılık eğitimlerini başarıyla tamamladılar. Nisan 2013 tarihinden itibaren dağcılık eğitimi alan dağcılar son olarak İleri Kar Buz Eğitimi kapsamında Kaçkar Dağları’nın 3937 rakımlı zirvesine tırmandılar.

Efe Dağcılık üyesi Salim Taşbaş yaptığı açıklamada, “Sırasıyla; Yaz Temel Eğitimi, Yaz Gelişim Eğitimi, İleri Kaya Eğitimi, Yaz Arama Kurtarma Eğitimi, Kış Temel Eğitimi, Kış Gelişim Eğitimi en sonda İleri Kar Buz Eğitimlerimizi başarıyla tamamladık. Bu eğitimlerde, Doruk Dağcılıktan Hüseyin Ün, İdadik’den Hülya Şenoğlu, Dedak Sibel Andiç, Selbilet Yıldırım, Verçenik İzmir şubesinden de Şakir Tıkıroğlu katılarak başarıyla tamamladılar. İleri Kar Buz Eğitimini Rize Kaçkarlar'da aldıktan sonra Kaçkar Dağları’nın 3937 rakımlı zirvesine başarıyla tırmandık. Buradan bu eğitimleri düzenleyen Türkiye Dağcılık Federasyonu'na, eğitmenlerimiz Durmuş Uçkun ve Mehmet Sezgin’e, Ödemiş Belediyespor Başkanı Halil Güler’e ve Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ÖDEMİŞLİ EFE DAĞCILAR, KARADENİZ’DE

ÖDEMİŞLİ EFE DAĞCILAR, KARADENİZ’DE

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.