Ödemiş’li Üreticilere Destek Gün Geçtikçe Artıyor

Ödemiş’li Üreticilere Destek Gün Geçtikçe Artıyor

İzmir’de Bornova Belediyesi, Ödemiş ilçesinde üreticilere destek olmak için patatesten sonra bu kezde peynir alımı yaptı.’Yerelde Kalkınma için Omuz Omuza’ sloganıyla harekete geçen Bornova Belediyesi...

İzmir’de Bornova Belediyesi, Ödemiş ilçesinde üreticilere destek olmak için patatesten sonra bu kezde peynir alımı yaptı.

’Yerelde Kalkınma için Omuz Omuza’ sloganıyla harekete geçen Bornova Belediyesi, Küçükmenderes bölgesindeki üreticilere destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Türk Kızılay’ı Bornova Şubesi’yle birlikte Ödemiş’in Gereli Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nden patates alımı için destek protokolü imzalayan Bornova Belediyesi, şimdide Kiraz’ın İğdeli ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile peynir alımı için sözleşme imzaladı. Bornova ilçesine 200 kilometre uzaklıktaki Kiraz İğdeli ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nden 3 ton peynir alacak olan Bornova Belediyesi’nin, önümüzdeki günlerde benzer çalışmaları farklı bölgedeki farklı kooperatiflerle de sürdüreceği öğrenildi.

Alınan peynirlerin Bornova Belediyesi 4 bin aileye dağıtılacağını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, "Bornova Belediyesi olarak ‘Yerelde Kalkınma için Omuz Omuza’ sloganıyla üreticilerimize desteklerimizi sürdürüyoruz. Geçen hafta Ödemiş’te Gereli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile patates alım sözleşmesi imzaladık. Bugünde Kiraz ilçemizde Kiraz İğdeli ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma kooperatifimiz ile peynir alım sözleşmemizi imzaladık. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.