Ödemişte Yol Seferberliği Başladı

Ödemiş'te Yol Seferberliği Başladı

Ödemiş'te Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle şehir içi ana arterler Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce asfaltlanmaya başladı. İlçenin İzmir girişindeki Sim Köprüsü'nde çalışmalara başlayan ekipler, Beşgöz Mevkii'ne kadar olan ve şehrin ortasında

- Ödemiş'te Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle şehir içi ana arterler Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce asfaltlanmaya başladı. İlçenin İzmir girişindeki Sim Köprüsü'nde çalışmalara başlayan ekipler, Beşgöz Mevkii'ne kadar olan ve şehrin ortasından geçen ana arterde sıcak asfaltlama çalışması yapıyor.

Belediye Başkanı A.Mahmut Badem konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Kentimizin ve bölgemizin gelişimi konusunda devlet aracılığıyla yapılacak hizmet ve yatırımları önümüzdeki günlerde hep birlikte görmeye başlayacağız. Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler sonucunda ilçemizdeki çalışmalara başlandı. Genel Müdürlüğümüze Bölge Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’nce yapılmaya başlanan kent merkezinden geçen ana arterin sıcak asfaltla kaplanmasının ardından ekipler, Köşebaşı Camii önünden Zungurlu Mezarlığı önüne kadar devam eden yolun asfaltlanmasını da yapacak. Geçtiğimiz aylarda ise Ödemiş-Birgi yolu ile Birgi-Kiraz kavşağından Beşgöz kavşağına kadar olan kısımda, asfaltlama çalışması yapılarak, yol büyük bir ölçüde genişletilmiş ve kaldırım düzenlemeleri tamamlanmıştı.

ÖDEMİŞ'TE YOL SEFERBERLİĞİ BAŞLADI

ÖDEMİŞ'TE YOL SEFERBERLİĞİ BAŞLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.