Öfke Kontrolünü Başarı İle Geçen Damat Geline Kavuştu

Öfke Kontrolünü Başarı İle Geçen Damat Geline Kavuştu

Aydın’da Köşk ilçesinde dünya evine giren Ömer Sarmanda geline öfke kontrolünden geçtikten sonra ulaşabildi. Damat zor geçen bir sabır testinin ardından muradına erdi ve gelini Zeynep Keskin ile hayat...

Aydın’da Köşk ilçesinde dünya evine giren Ömer Sarmanda geline öfke kontrolünden geçtikten sonra ulaşabildi. Damat zor geçen bir sabır testinin ardından muradına erdi ve gelini Zeynep Keskin ile hayatını birleştirdi.

Aydın’da Harita Kadastro İşi yapan bir firmada çalışan Ömer Sarmanda’nın il merkezi ve doğup büyüdüğü köyü Ilıdağ’da gerçekleştirilen düğünlerde damadın başına gelmeyen kalmadı. Öfke hakimiyetinin yüzde 100 olması gereken sabır testinde damat köy meydanından köyün Harman Mahallesi’nde bulunan evlerine kadar telden yapılmış oyuncak araba ile yumurta taşıdı. Kafası ile balkabağı sürükledi.

Gelenek ve göreneklerin yazılı kurallar kadar geçerli olduğu Yörük köyünde meşru sayılan her türlü işkenceye rağmen öfke kontrolü ve sabır testini başarı ile tamamlayan damat Ömer Sarmanda gelini Fatma Keskin’e kavuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.