Öğrenci Yurdunun Yük Asansörü Koptu: 1 Yaralı

Öğrenci Yurdunun Yük Asansörü Koptu: 1 Yaralı

Aydın’ın Efeler ilçesinde öğrenci yurdunda yük taşımada kullanılan asansörü taşıyan halatın kopması sonucu bir kişi yaralandı.Olay, bugün Zafer Mahallesi 135 Sokak numara 12 adresinde bulunan özel bir...

Aydın’ın Efeler ilçesinde öğrenci yurdunda yük taşımada kullanılan asansörü taşıyan halatın kopması sonucu bir kişi yaralandı.

Olay, bugün Zafer Mahallesi 135 Sokak numara 12 adresinde bulunan özel bir öğrenci yurdunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yüksek öğrenim kız öğrenci yurdunda yük taşımada kullanılan asansör zemine yaklaştığı sırada halatı koptu. Zemin kat ile yurdun bodrum katında yer alan yemekhane bölümü arasında yük taşımada kullanılan asansörün halatının kopması neticesinde düştüğü ileri sürülürken, olayı fark eden yurtta kalan öğrencilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda itfaiye, kurtarma ekibi ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.

Kısa mesafeden yere düşen asansörün içerisinde bulunan yurt çalışanlarında Murat Batumlu (55) itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından asansörden çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Batumlu, acılar içerisinde kıvranarak sağlık ekipleri tarafından ambulans ile Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan Batumlu’nun hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.