Öğrenciler Başkan Güler’i Ziyaret Etti

Öğrenciler Başkan Güler’i Ziyaret Etti

Tavşanlı Yıldız İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri, Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret etti. Öğretmenleri Pınar Özerdem ve Selim Savaşçı nezaretinde Başkan Mustafa Güler’e yerel yönetimlerle...

Tavşanlı Yıldız İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri, Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret etti. Öğretmenleri Pınar Özerdem ve Selim Savaşçı nezaretinde Başkan Mustafa Güler’e yerel yönetimlerle ilgili merak ettikleri soruları yönelten öğrenciler Tavşanlı Belediyesi hakkında bilgiler edindi.

Belediye Başkanı Mustafa Güler geleceğin teminatı çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeye çalışan öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çocuklara bazı tavsiyelerde bulunan Başkan Güler, özellikle engelli çocuklarla arkadaşlık yapılmasını, onlara her alanda yardımcı olunmasını istedi. Mustafa Güler, "Bugünün çocukları çok şanslı. Onlar bize göre modern ve donanımlı sınıflarda eğitim alıyor. Çocuklarımızdan sosyal alanda bir isteğim var. Öğretmenlerimizde bu konuda hassas olmalıdır. Kıymetli çocuklarımız; mahallenizde engelli kardeşleriniz varsa onlarla arkadaşlık edin. Hiç biri böyle olmak istemezdi. Onlara hayatın her alanında yardımcı olun" dedi.

Çevre konusunda da bazı tavsiyelerde bulunan Belediye Başkan Mustafa Güler "Sizler mahallenizi, sokakları ve okulunuzu temiz tutmakla görevlisiniz. Etrafınıza çöp atmayın ve atan büyükleri de mutlaka uyarın. Geri dönüşüm kutlarını biliyorsunuz. Onları verimli kullanmak ve kullandırmak sizlere bir görev olsun" ifadelerini kullandı.(EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.