Öğrenciler yarıyıl tatilinde ‘Olmazsa Olmaz’ı okuyacak

Öğrenciler yarıyıl tatilinde ‘Olmazsa Olmaz’ı okuyacak

Kurumsal ve Sosyal Davranış Kuralları, Usul Esastan Önce Gelir ve Olmazsa Olmaz kitaplarının yazarı, Eğitimci-Yazar İdris Koç, yarıyılın son günlerinde Fethiyeli öğrenciler ile buluştu. Yazar, program...

Kurumsal ve Sosyal Davranış Kuralları, Usul Esastan Önce Gelir ve Olmazsa Olmaz kitaplarının yazarı, Eğitimci-Yazar İdris Koç, yarıyılın son günlerinde Fethiyeli öğrenciler ile buluştu. Yazar, programın ilk gününde Fethiye Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi ve Seydikemer Kur’an Kursu öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilere hayatın olmazsa olmazları olan görgü ve nezaket kuralları ile temel iletişim usulleri konusunda bilgi veren İdris Koç, seminer sonunda bütün öğrencilere ‘Olmazsa Olmaz’ kitabını imzaladı.

Fethiye Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi Müdürü Erdinç Yalçın, bütün öğrencilerin yarıyıl tatilinde bu kitabı okuyacaklarını ve ikinci dönemin ilk günü yapılacak sınavda dereceye giren öğrencilere okul idaresi olarak hediyeler vereceklerini söyledi.

Yazar İdris Koç, programın ikinci gününde ise Fethiye Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Ortaokulu, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu ve Huriye Koyuncu Kur’an Kursu öğrencileri ile bir araya gelerek ‘Olmazsa Olmaz’ kitabını imzaladı. Veliler ile bir araya gelen yazar; öğrencilerin görgü, nezaket ve temel iletişim usulleri konusunda da yetiştirilmesinin öneminden bahsederek velilere önerilerde bulundu. Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursunda yapılan ve birinci dönem itibariyle başarılarıyla öne çıkan öğrencilere ödüllerinin de verildiği programa Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu Müdürü Özer Koyuncu, Fethiye Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi Müdürü Erdinç Yalçın, Huriye Koyuncu Kur’an Kursu Müdürü Nesrin Türkmen, Evrensel Hafızlar Derneği Muğla Şube Başkanı Oğuzhan Okulu, öğrenciler ve veliler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.