Öğrencilerden İngilizce Öğretmenleri İçin Lokma Hayrı

Öğrencilerden İngilizce Öğretmenleri İçin Lokma Hayrı

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, 2010 yılından itibaren İngilizce öğretmenliği yapan ve 26 Mart 2016 tarihinde vefat eden Fadime Özdemir Çetin ve Miraç Kandili için Pazarlar Anadolu Lisesi öğrencileri...

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, 2010 yılından itibaren İngilizce öğretmenliği yapan ve 26 Mart 2016 tarihinde vefat eden Fadime Özdemir Çetin ve Miraç Kandili için Pazarlar Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, lokma hayrında bulundu.

Döktürülen lokmalar Pazarlar Anadolu Lisesi bahçesinde öğrenciler ve öğretmenler tarafından dağıtılırken dualar edildi.

İngilizce öğretmeni Fadime Özdemir Çetin’i unutmayan Pazarlar Anadolu Lisesi öğrencileri, “ilçemizde İngilizce öğretmeni olarak 2010 yılı aralık ayından itibaren görev yapmakta olan Fadime Özdemir Çetin öğretmenimizin vefatı, biz öğrenciler ve öğretmenlerimiz arasında büyük üzüntü yaşanmasına sebep oldu. Merhume İngilizce öğretmenimiz Fadime Özdemir Çetin, yaklaşık 2 yıldan beri tedavi gördüğü hastalığa yenik düştü ve 26 Mart Cumartesi sabahı aramızdan ayrıldı. Bu çerçevede İngilizce Öğretmenimiz ve Miraç kandili için lokma döktürdük. Allah Kabul etsin” dediler.(MB-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.