Öğrencilere kırtasiye desteği

Öğrencilere kırtasiye desteği

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Çiğli Belediyesi tarafından, ilçede yaşayan öğrencilere okul malzemesi desteğinde bulunuldu.Eğitim desteği geleneğini bu yıl da devam ettiren Çiğli...

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Çiğli Belediyesi tarafından, ilçede yaşayan öğrencilere okul malzemesi desteğinde bulunuldu.

Eğitim desteği geleneğini bu yıl da devam ettiren Çiğli Belediyesi, Çiğli’de bulunan ilk, orta ve lise dereceli okullarda okuyan 300 öğrenciye forma, çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Okul malzemeleri, belediyeye başvuran dar gelirli ailelerin öğrencilerine teslim edildi.

“Desteğimiz sürecek”

Her yıl eğitim öğretim yılının başında eğitim malzemesi dağıttıklarını belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, fırsat eşitliği yaratarak öğrencilere destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Öğrencilerin okullarına göre forma ve kırtasiye malzemesi dağıtımı yaptıklarını belirten Başkan Arslan, “Biz bir toplumun gelişebilmesinin en önemli kriterlerinden birinin eğitim olduğunu biliyoruz. Bu nedenle okullarımıza ve öğrencilerimize destek oluyoruz. Bundan sonra da öğrencilerimizin yanında olacağız. Bu yıl da 300 öğrencimize kırtasiye malzemesi dağıttık. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim - öğretim yılında başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.