Öğrencilerinden mektup kardeşliği projesi

Öğrencilerinden mektup kardeşliği projesi

Kütahya’nın Altıntaş İstiklal İlkokulu öğrencileri, mektup kardeşliği adlı ’e-twinning projesi’ oluşturdu.Projeye, Isparta, Gaziantep, İzmir, Niğde, İstanbul, Hatay, Ordu, Balıkesir, Aydın, Adana, Gi...

Kütahya’nın Altıntaş İstiklal İlkokulu öğrencileri, mektup kardeşliği adlı ’e-twinning projesi’ oluşturdu.

Projeye, Isparta, Gaziantep, İzmir, Niğde, İstanbul, Hatay, Ordu, Balıkesir, Aydın, Adana, Giresun, Düzce, Tekirdağ, Mersin, Manisa ve Bilecik illerinden okullar dahil oldu.

Altıntaş İstiklal İlkokulu öğretmeni Yasemin İnce Koçak ve İzmir Kiraz Haliller İlkokulu öğretmeni Senem Kıyıcı Kahraman’ın kuruculuğunu yaptığı mektup kardeşliği projesi, farklı şehirlerde yaşayan 270 öğrencinin kendilerini, yaşadığı şehri, kültürü birbirlerine anlatarak mektup arkadaşı olmalarını sağladı.

İstiklal İlkokulu Müdürü Recep Dayı proje hakkında yaptığı açıklamada, ’’Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin bu tür proje ve etkinlikler içerisinde yer almalarını önemsiyoruz. Çünkü bu tür projeler öğrencilerimizin sosyalleşmesini sağlaması yanında, teknolojiyi daha etkin, verimli ve güvenli şekilde kullanmanın yollarını öğretmektedir’’ diye konuştu. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.