Öğretmenin Cesedi 33 Metre Derinde Bulundu

Öğretmenin Cesedi 33 Metre Derinde Bulundu

Muğla Marmaris'te zıpkınla balık avlamak için daldıktan sonra kaybolan öğretmen Ersoy Atalay'ın cesedi, 2 gün süren aramaların ardından 33 metre derinde bulundu. Atalay'ın vurduğu 2 büyük balığı çıkarmaya çalışırken vurgun yediği belirtildi.

- Muğla Marmaris'te zıpkınla balık avlamak için daldıktan sonra kaybolan öğretmen Ersoy Atalay'ın cesedi, 2 gün süren aramaların ardından 33 metre derinde bulundu. Atalay'ın vurduğu 2 büyük balığı çıkarmaya çalışırken vurgun yediği belirtildi.

Önceki gün ailesiyle Marmaris'in Çiftlik Koyu'na giden Marmaris Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenlerinden 39 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Ersoy Atalay, öğle saatlerinde zıpkınla avlanmak için denize daldı. Kıyıda kendisini bekleyen ailesi, Atalay'ın saatler geçmesine rağmen çıkmaması üzerine jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdi. AKUT'un da katıldığı aramalar gece boyunca sürdü ve Atalay'a ulaşılamadı. Dün sabah bölgeye AKUT, AFAD ve deniz polisi de yönlendirildi. Marmaris Orman İşletme Müdürlüğüne ait bir helikopter de Atalay'ın sakatlanarak kıyıya çıkmış olabileceğini düşünerek çalışmalara havadan destek verdi. Denizden Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi ve dalgıçlar, karadan AKUT ve AFAD, havadan da helikopterle aranan Atalay'ı aradı. Atalay'ın cesedi, denize girdikten yaklaşık 24 saat sonra dalgıçlar tarafından Çiftlik Adası'nın Rodos'a bakan kısmında, 33 metre derinde bulundu.

Atalay'ın 2 büyük balık vurduğu ve balıkları çıkarmaya çalışırken vurgun yediği öğrenildi. Atalay'ın kıyıda umutla bekleyen eşi ve çocukları acı haberi alınca yasa boğuldu. Eşi Sibel Atalay, oğlu Fuat ve kızı Deniz'i öğretmenin arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Atalay'ın cesedi, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Marmaris'e getirildi.

En büyük tutkusu zıpkınla balık avlamak olan Atalay'ın eşi Sibel Atalay'ın da Halk Eğitim Merkezi'nde öğretmen olduğu, 4 yıl önce Marmaris'e geldikleri öğrenildi. Arkadaşları, Ersoy Atalay'ın iyi bir dalgıç olduğunu belirterek, "En büyük tutkusu dalmak ve zıpkınla balık avlamaktı" dedi.

ZIPKINLA DALAN ÖĞRETMENİN CESEDİ 33 METRE DERİNDE BULUNDU

ZIPKINLA DALAN ÖĞRETMENİN CESEDİ 33 METRE DERİNDE BULUNDU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.