Öğretmenler Günü’nde ADÜ’den Tales Ziyareti

Öğretmenler Günü’nde ADÜ’den Tales Ziyareti

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Ana Sanat Dalı Müze Eğitimi ve Uygulamaları dersi öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Özel Başa...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Ana Sanat Dalı Müze Eğitimi ve Uygulamaları dersi öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Özel Başak Koleji Tales Matematik Müzesi’ni ziyaret etti.

ADÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Ana Sanat Dalı Müze Eğitimi ve Uygulamaları dersi öğrencileri grubuna başkanlık eden Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Abdullah Kıvrak’ın yanı sıra geziye Fen-Edebiyat Fakültesinden Prof. Dr. K. Can Bulut, İletişim Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Nergiz Gündel ve Yrd. Doç. Dr. Nilgün Benli, akademisyenler ve öğrenciler de katıldı.

Aldıkları ders kapsamında Başak Koleji Matematik Tales’in kuruluş hikayesi ile ilgili müze yöneticisi Gizem Aksoy’dan bilgi alan ADÜ öğrencileri, ardından matematik rehber öğretmeni eşliğinde müzeyi gezdi. ADÜ akademisyen ve öğrencileri, ayrıca böyle bir müzeyi Aydın’a kazandıran Özel Başak Kolejine sonsuz teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.