Okan Buruk: “Hedefimiz Önümüzdeki Seneyi Süper Lig’de Geçirmek”

Okan Buruk: “Hedefimiz Önümüzdeki Seneyi Süper Lig’de Geçirmek”

Öncelikli hedeflerinin önlerindeki maçları kazanmak olduğunu ifade Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, “Uzun vadede hedefimiz önümüzdeki seneyi Süper Lig’de geçirmek” dedi.TFF 1. Lig’de lider Yeni Ma...

Öncelikli hedeflerinin önlerindeki maçları kazanmak olduğunu ifade Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, “Uzun vadede hedefimiz önümüzdeki seneyi Süper Lig’de geçirmek” dedi.

TFF 1. Lig’de lider Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup ederek haftayı kapatan Göztepe’de, Teknik Direktör Okan Buruk, Adnan Süvari Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendi sahalarında oynadıkları müsabakalarda taraftarlarıyla bütünleştiklerini ifade eden Okan Buruk, “Böyle olunca oyun daha farklı oluyor. Hem seyircimizin inanılmaz bir atmosfer oluşturması hem de takımın oyunuyla buna cevap vermesi çok güzel bir ortam oluşturuyor. Seyir gücü yüksek bir maç ortaya çıkıyor. Oynadığımız her maçta zevk veriyoruz. Yeni Malatya maçı da böyle bir maçtı. Lig lideri Yeni Malatya’da hücum hattında önemli oyuncular vardı. Kalemize gelen çultarı oldu ancak tehlikeli pozisyonlar yaşamadık. Önemli bir galibiyet aldık. O yüzden bu haftaya daha güvenli ve mutlu bakıyoruz” dedi.

Önlerinde daha çok maç olduğunu söyleyen Buruk, “Bir maç kazanarak bir yere gelemiyoruz. Maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. 90 dakikadaki disiplini tüm sezona yayıp hedefimize ulaşmaya çalışacağız” diye konuştu.

Bu hafta ligde karşılaşacakları Sivasspor’u Ziraat Türkiye Kupası’nda 1-0 yendiklerini hatırlatan Buruk, lig atmosferinin daha farklı olacağını belirterek, “Ligde herkes daha konsantre oynuyor. O hafta ligde oynamayan oyuncuları daha çok kupada oynatıyoruz. Sivasspor’la bu anlamda bir maç oynadık, moral açısından orada kazanmak önemliydi. Lig maçı daha farklı olacak. İki takımın hazırlığı da daha farklı olacak. İki takım arasında 4 puan fark var, bu farkı korumak istiyoruz. Sivasspor da bizim önemli rakiplerimizden birisi” ifadelerini kullandı.

“Öncelikli hedefimiz maçlarımızı kazanmak”

Ne kadar önemli bir kulübe geldiğini bildiğini ancak Göztepe’ye gelince her şeyin daha farklı olduğunu gördüğünü ifade eden Buruk, “Bu sevdayı görünce Göztepe’ye daha çok bağlandım. Hedefimiz bu sene Süper Lig’e çıkmak. Öncelikli hedefimiz maçlarımızı kazanmak. Uzun vadede hedefimiz önümüzdeki seneyi Süper Lig’de geçirmek. Ondan sonra hem Göztepe için hem de bizim için gerisi gelecektir” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.