Okullara atık pil toplama kutusu dağıtıldı

Okullara atık pil toplama kutusu dağıtıldı

Manisa’nın Salihli ilçesinde belediye tarafından okullara atık pil toplama kutusu dağıtıldı. Dönem sonunda en çok pil toplayan okulun ödüllendirileceği öğrenildi.Çevre kirliliğine dikkat çekmek, atık...

Manisa’nın Salihli ilçesinde belediye tarafından okullara atık pil toplama kutusu dağıtıldı. Dönem sonunda en çok pil toplayan okulun ödüllendirileceği öğrenildi.

Çevre kirliliğine dikkat çekmek, atık pillerin doğaya atılmasının önüne geçmek ve çevre duyarlılığını arttırmak amacıyla başlatılan atık pil toplama kampanyasına destek veren Salihli Belediyesi, ilçe genelindeki okullara atık pil toplama kutusu dağıttı.

Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçılar Derneği (TAP) işbirliğinde düzenlenen proje sayesinde, atık pillerin belirli merkezlerde toplanarak çevre kirliliğinin önlenmesi hedefleniyor.

Öte yandan yetkililer tarafından yapılan açıklamada, 30 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek uygulama kapsamında en çok atık pil toplayan ilk üç okula ödül verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.