Olay Buluşmanın Fotoğrafı Mahkemelik Oldu!

Olay Buluşmanın Fotoğrafı Mahkemelik Oldu!

Aydınlı bürokrat Haldun Haşmet Aysan, kendisini ısrarla takip edip kamerayla görüntülerini çekerek “Cımbız” adındaki sosyal medya hesabında paylaştığı kaydedilen Polat Bora Mersin hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta Cemalettin Küçükerol, Haldun Haşmet Aysan ile halka açık bir mekânda öğle yemeği için buluştu. Aynı günün akşam saatlerinde de Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal ile de mesai çıkışı başka bir mekânda bir araya gelerek kahve içti. Aydın’da günün olayı haline gelen bu buluşmanın fotoğrafı “Cımbız” adı verilen sahte bir sosyal medya hesabında “Kumpas çöküyor” başlığıyla yayınlandı.

Aysan ve Küçükerol ile birlikte CHP’li Sümran Ünal’ı ‘kumpasçı’ ilan eden bu paylaşım Aydın Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi CHP’li Barış Altıntaş, Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke koordinatörü Fatih Akkentli ile çok sayıda belediye çalışanı tarafından paylaşımı dikkat çekti. Aysan gazetemize yaptığı açıklamada, fotoğrafı çekerek sahte facebook hesabında paylaşan şahsın Polat Bora Mersin olduğunu söyledi.

 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

polat-bora-mersin-001-001.jpgBu olay üzerine Aysan, Aydın Cumhuriyet Başsavcılığına giderek Aydın Büyükşehir Belediyesinden aylık 20 bin lira gelir elde eden Polat Bora Mersin hakkında şikâyetçi oldu. Aysan, “Aynı gün içinde gittiğim yerlerde arkamdan takip ederek gizlice kamera ile görüntülerimi çekerek huzur ve sükûnumu bozduğu, özel hayatımın gizliliğini ihlal ettiği gibi elde ettiği görüntüleri CIMBIZ adlı Facebook hesabından hakkımda “Antifiravünist ve Kumpasçı” nitelendirmesi ile hakaret etmek ve iftira atmak suretiyle paylaşımlar yaptığından Polat Bora Mersin’den şikâyetçi oldum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.