Önce Çiftçi, Sonra İşçi Sonunda Da Milletvekili Adayı Oldu

Önce Çiftçi, Sonra İşçi Sonunda Da Milletvekili Adayı Oldu

Çiftçilik yapan daha sonra da işçi olan Mustafa Filiz, Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu.Kendisini 40 yıldır CHP için hiçbir görevden kaçınmayan, çiftçilik yapmış işçi olmuş, h...

Çiftçilik yapan daha sonra da işçi olan Mustafa Filiz, Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu.

Kendisini 40 yıldır CHP için hiçbir görevden kaçınmayan, çiftçilik yapmış işçi olmuş, halkın içinde sorunlarla birebir boğuşan biri olarak tanımlayan Mustafa Filiz, tabanın yoğun talebi doğrultusunda aday adayı olduğunu açıkladı. Doğma büyüme Trakyalı olan Mustafa Filiz, “Doğup doyduğum topraklara, hizmet borcum var, çiftçilikten geliyorum, İşçi oldum ticaretle uğraşıyorum. Dolayısıyla toprağı tanır insanı anlarım. 40 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi için hizmette bulundum. Bu dönem Tekirdağlı 20 bin 5 yüz üyenin büyük bir çoğunluğu milletvekilliğine aday olmamı istedi. Dürüstlüğümü ve ülkeme olan sevdamı beni tanıyanlar iyi bilir. Yıllardır edindiğim tecrübelerim, mecliste yapılacak çalışmalarda yol gösterecek nitelikte. Ülkeme hizmet için bu yola baş koydum. CHP Tekirdağ aday adayıyım” dedi.

Bölgenin sorunlarını ve en önemlisi çözümlerinde ne olduğunu gayet iyi bildiğini söyleyen Filiz, “Görevden hiçbir zaman kaçmadım. Eğer aday seçilirsem önce ülkem sonra bölgem için gece gündüz çalışacağım. Burada üyelerimiz bizi tanır ve sever. Zaten onlar çok istediği için aday adaylığımı açıkladım. Onları utandırmayacağımı, onlar beni çok iyi tanıdığından benden eminler. Uzun yıllar çiftçilik yaptım. Sonrasında işçi oldum, eşimde çocuklarımda işçi. Şuan personel taşımacılığı yapıyorum ve işim gereği özellikle taşeron işçilerin sıkıntılarını çok yakından biliyorum. Meclise girip yeminimi ettiğim ilk günden itibaren, öncelikle çiftçi ve işçi kardeşlerim için mücadele edeceğim” diyerek sözlerine devam etti.

"Adaylığım onaylansın ya da onaylanmasın fark etmez partime olan sevdamdan da davamdan da asla vazgeçmem" diyerek CHP’ye olan bağlılığına vurgu yapan Mustafa Filiz, “Gölgesinde büyüdüğüm bayrağım, ekmeğini yediğim toprağım, kültürünü aldığım halkım her şeyin en güzelini hak ediyor. Eğer halk bize yetki verirse biz kenetlenerek tüm sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Destekleriniz ve bize vereceğiniz oylarınız için hepinize şimdiden şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.