Önce kayyum istedi sonra vazgeçti

Önce kayyum istedi sonra vazgeçti

Yasal süre içinde kongre yapmamasını dayanak göstererek İYİ Parti İncirliova ilçe yönetimine kayyum atanması talebiyle mahkemeye başvuran Emine Ünlü, açtığı davadan vazgeçti.

İYİ Parti üyesi Emine Ünlü, önceki gün İncirliova ilçe yönetimine kayyum atanması için Aydın 1. Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvuru yaptı. İlçe Başkanı Ahmet Alak'ın yerine kayyum atanmasını talep eden Ünlü, başvurusunu geçici atanan yönetimin yasal süre olan 30 gün içinde kongreye gitmemesine dayandırdı. Daha sonra kayyum isteğinden vazgeçen Ünlü, davasını geri çekti.

Konu ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı; “İncirliova İlçemizde 16 Eylül 2019 tarihinde Olağanüstü Kongre için kayyum talebiyle dava açan Üyemiz Emine Ünlü, davadan feragat için bugün (dün) mahkemeye müracaatta bulundu. Değerli üyemize bu hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Sarı, Ünlü’nün mahkemeye verdiği dilekçeyi sosyal medya hesabında paylaştı.

Kayyum başvurusu yapan üyelere yönelik baskı yapıldığı iddia edilirken, Emine Ünlü’nün neden davadan vazgeçtiği öğrenilemedi.

70607560_10157544898399738_6077034387721945088_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.