Onkoloji Tedavisi Gören Çocukların 23 Nisan Dileği:

Onkoloji Tedavisi Gören Çocukların 23 Nisan Dileği:

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde onkoloji tedavisi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında Başhekim Prof. Dr. Mehmet Refik Mas’a konuk oldu. Temsili olarak başhekim koltuğuna oturan çocukların ilk dileği ise s

- Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde onkoloji tedavisi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında Başhekim Prof. Dr. Mehmet Refik Mas’a konuk oldu. Temsili olarak başhekim koltuğuna oturan çocukların ilk dileği ise sağlık oldu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde onkoloji tedavisi gören çocuklar 23 Nisan’a özel bir davette ağırlanmanın tatlı heyecanını yaşadı. Hematoloji - Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocukları makamında ağırlayan DEÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Refik Mas, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Yücel Arısoy, Prof. Dr. Kazım Tuğyan, Doç. Dr. Ataç Sönmez ve Hastane Başmüdürü Tevfik Eser ile idareciler küçüklere hediyeler verdi.

BAŞHEKİM KOLTUĞUNA OTURDULAR

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Başkanı Prof. Dr. Hale Ören ve Çocuk Onkoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamer Mutafoğlu gözetiminde velileri eşliğinde davete katılan çocuklar, kurum yöneticileri ile sohbet etmenin heyecanını yaşarken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Temsili olarak Refik Mas’ın makam koltuğuna oturan küçüklerin ilk dilekleri sağlıklı olmak, bir an önce hastaneden çıkmak ve arkadaşları ile oynamak oldu.

PALYAÇO GÖSTERİSİ NEŞELERİNE NEŞE KATTI

Kutlama gününde güzel sanatlar fakültesi oyunculuk bölümü 3. sınıf öğrencisi Feride Ceyda Elkaya’nın yaptığı palyaço gösterisi çocuklara keyifli anlar yaşattı. Yiyecek içecek ikramının yapıldığı etkinlikte ayrıca yatarak tedavi gören çocukların odalarına tek tek ziyaret yapılarak Türk bayrakları ve balonlar hediye edildi. Başhekim Prof. Dr. Mehmet Refik Mas, “Çocuklar bizim yarınlarımız, onları en iyi şekilde hayata hazırlamak da en büyük görevimiz. Atatürk’ün onlara armağan ettiği bu bayramda konuğumuz olmalarından büyük keyif aldık” dedi.

ONKOLOJİ TEDAVİSİ GÖREN ÇOCUKLARIN 23 NİSAN DİLEĞİ:

ONKOLOJİ TEDAVİSİ GÖREN ÇOCUKLARIN 23 NİSAN DİLEĞİ:

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.