Onur Yeşilçavdar, Talk Show Tadında Eğitim Verdi

Onur Yeşilçavdar, Talk Show Tadında Eğitim Verdi

Nazilli Belediyesi 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinde Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci Yazar Onur Yeşilçavdar talk show tadında insanın Kendini Keşfetmesini ve İnsan Tanıma Sanatını anlattı.

Nazilli Belediyesi 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinde Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci Yazar Onur Yeşilçavdar talk show tadında insanın Kendini Keşfetmesini ve İnsan Tanıma Sanatını anlattı.

Nazilli Belediyesi 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivaline ekibi ile katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci Yazar Onur Yeşilçavdar insan tanıma sanatının sosyal yaşam ve iş ortamında nasıl kullanılacağı, farklı kişilik tipleri ve özellikleri, her kişilik tipinin güçlü ve zayıf yönleri, kişilik tiplerine göre motivasyon kaynaklarının belirlenmesi, kişilik tiplerinin empati yoluyla iletişim kurmaları ve kişinin kendi kişilik tipini çözümlemesi, kendini tanıması konularındaki bilgileri talk show tadında hazırladığı bir program ile katılımcılarla paylaştı. Yeşilçavdar’ın iş ve aile yaşamından örnekleri paylaşarak renk kattığı, etkili iletişim ile interaktif hale getirdiği seminere katılanlar eğlenceli anlar yaşadı.

Müzisyen İsmail Fethi Altay’ın gitarı ile programın başlangıcında ve program aralarında seslendirdiği Barış Manço şarkıları programın daha renkli hale getirirken Seminerin sonunda Onur Yeşilçavdar katılımcılara dağıttığı balonları içlerindeki tüm kötülükleri balona üfleyerek şişirmelerini ve daha sonra patlatmalarını istedi. Salonda bulunan tüm katılımcılar Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci Yazar Onur Yeşilçavdar’ın komutu ile balonlarını şişirerek büyük bir zevkle patlattılar. Program sonunda bütün yüzler gülerken Onur Yeşilçavdar ile hatıra fotoğrafı çektiren katılımcılar, coşkulu ve keyifli sunumdan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinde Nazilli’ye çağrılmış olmaktan ve böylesi geniş kapsamlı bir organizasyonun içinde yer almaktan çok büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirten Onur Yeşilçavdar Öncelikle Nazilli Belediye başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Yeşilçavdar’a programın sonunda Nazilli Belediyesinin 6. Kültür Sanat ve Edebiyat festivaline katılarak bilgilerini paylaşmasından dolayı Meclis Üyesi Gonca Türk Yelkovan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık adına Nazilli Belediyesi tarafından hazırlanan bir buket çiçek ile uzun yaşam paketini takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.