Orgeneral Akar Uluslararası Savunma Fuarı’na Katıldı

Orgeneral Akar Uluslararası Savunma Fuarı’na Katıldı

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti kapsamında Uluslararası Savunma Fuarı’na katıldı.Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) ziyartele ilgili yapılan açıklamada; Orgenera...

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti kapsamında Uluslararası Savunma Fuarı’na katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) ziyartele ilgili yapılan açıklamada; Orgeneral Akar’ın Birleşik Arap Emirlikleri Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hamad Muhammed Bin Sani El Rumeyti ve aynı ülkenin Savunma Bakanı Muhammet Bin Ahmed El Bavardi ile birebir görüştüğü ve söz konusu görüşmelerde, askeri işbirliği ve bölgesel değerlendirmeler yapıldığı açıklandı.

TSK’dan yapılan yazılı açıklama şöyle denildi:

“Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Birleşik Arap Emirlikleri’nde icra ettiği ziyaret kapsamında 19 Şubat 2017 tarihinde ilk olarak Uluslararası Savunma Fuarı (IDEX-2017) etkinliklerine katılmış, müteakiben sırasıyla Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hamad Muhammed bin Sani El-Rumeşti ve Savunma Bakanı Muhammet bin Ahmed El Bavardi ile birer görüşme yapmıştır. Söz konusu görüşmelerde, askerî işbirliği konuları ele alınmış, bölgesel değerlendirmeler yapılarak bilgi ve görüş alışverişinde bulunulmuştur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.