Orman Kampı Projesine Tam Destek

Orman Kampı Projesine Tam Destek

Bursa Kamp Karavan Derneği üyesi karavancılar, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı ziyaret ederek destek sözü verdi.

- Bursa Kamp Karavan Derneği üyesi karavancılar, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı ziyaret ederek destek sözü verdi.

Geçtiğimiz hafta Akbük’e bir gezi düzenleyen Bursa Kamp karavan Derneği’ne mensup karavancılar, bir haftaya yakın kaldıkları yörede Didim Belediyesini ziyaret edip, Orman Kampı ile ilgili projeleri hakkında bilgi aldılar.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’ın Orman Kampı Projesi ile karavan turizmine büyük bir katkı sağlayacağını dile getiren karavancılar, projenin aynı zamanda Didim’in turizm vitrini açısından da çok büyük önem taşıdığını belirttiler.

Daha sonra destek vermek amacıyla Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’dan randevu alan Bursalı karavancılar içlerinden seçtikleri temsilcilerle Didim Belediyesi’ni ziyaret etti.

KARAVAN TURİZMİ BETONLAŞTIRMAZ

Başkan Atabay’ın sıcak bir ilgi ile karşıladığı Bursa Kamp Karavan Derneği temsilcileri, Orman Kampı projesine ve kampçılık alanındaki diğer projelere her türlü desteği vereceklerini ve karavancılığın, çevreyi bozmadan ve betonlaştırmadan turizme önemli bir katkı verdiğini belirterek, Atabay’ı bu yöndeki çalışmaları nedeniyle kutladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.