Ormanspor Sporcuları Organlarını Bağışladı

Ormanspor Sporcuları Organlarını Bağışladı

Hazırlık maçları için İzmir’de bulunan Muğla Ormanspor yönetici ve idarecileri burada düzenlenen törenle tüm organlarını bağışladılar.Bağış fikrinin oyunculardan geldiğini belirten Muğla Ormanspor Gen...

Hazırlık maçları için İzmir’de bulunan Muğla Ormanspor yönetici ve idarecileri burada düzenlenen törenle tüm organlarını bağışladılar.

Bağış fikrinin oyunculardan geldiğini belirten Muğla Ormanspor Genel Menajer İlker Cömert; “Türkiye’de tedavileri yalnızca organ ve doku nakliyle mümkün hastaların sayısı giderek artıyor. Bu artışla birlikte organ ve doku naklinin önemi de artıyor. Bu konuda birçok çalışma yürütülüyor, özellikle de bilinçlenme yönünde ”Organ bağışı hayat kurtarır” sloganını hepimiz duyuyoruz. Bizim sporcularımızda bu konuda duyarlılık gösterdiler. Organ bağışı bazen görmeyen bir insanın görmesini ya da hayatını diyaliz cihazına bağlı olarak sürdüren bir böbrek hastasının hayata dönmesini sağlar. Bu bakımdan oyuncularıma bu duyarlılıkları için çok teşekkür ediyorum. Hepimiz tüm organlarımızı bağışladık. İlk başta bu fikir insanların biraz içini ürpertse de tüm vatandaşlarımızı organ bağışına davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.