Ormanspor Yönetiminden Vali Çiçek’e Ziyaret

Ormanspor Yönetiminden Vali Çiçek’e Ziyaret

Muğla’nın profesyonel Basketbol ligindeki tek temsilcisi Muğla Ormanspor yönetimi Vali Amir Çiçek’i ziyaret etti. Ziyarette Ormanspor Başkanı ve aynı zamanda Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici, Ormanspor Menajeri İlker Cömert ile yönetim kuru

- Muğla’nın profesyonel Basketbol ligindeki tek temsilcisi Muğla Ormanspor yönetimi Vali Amir Çiçek’i ziyaret etti. Ziyarette Ormanspor Başkanı ve aynı zamanda Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici, Ormanspor Menajeri İlker Cömert ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, Türkiye Erkekler Basketbol 3. Ligi A grubunda mücadele ettiklerini belirterek, “Geçen yıl büyük mücadeleler sonunda takımımız 3. Lige çıktı. Genç bir kadromuz var. Muğla’nın profesyonel basketbol ligindeki tek temsilcisi durumundayız. Amacımız Muğlalı gençlerimizi basketbol sporuna yönlendirmek. Şu anda ligde orta sıralarda mücadele ediyoruz. Kurum takımı olmamız nedeniyle birçok maddi zorlukları da yaşıyoruz” dedi.

Vali Amir Çiçek, Muğla Ormanspor’un ligde tutunabilmesi ve gençlere basketbol sporunu sevdirmesi için gerekli desteklerin sağlanması gerektiğini belirterek, “Kulübün maddi anlamda desteklenmesi için sponsor bir firma konusunda hep birlikte çalışmalıyız. Amacımız spor yapan ve yaptıran kişi ve kurumların desteklenmesi. Bu konuda bazı firmalar ile temas kurmalıyız” dedi.

ORMANSPOR YÖNETİMİNDEN VALİ ÇİÇEK’E ZİYARET

ORMANSPOR YÖNETİMİNDEN VALİ ÇİÇEK’E ZİYARET

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.