Ortaca Belediyespor Kuşadası’na Puan İçin Gidiyor

Ortaca Belediyespor Kuşadası’na Puan İçin Gidiyor

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup ekiplerinden Ortaca Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Kuşadasıspor maçından puan bekliyor.Ortaca Belediyespor, Kuşadasıspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Tek...

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup ekiplerinden Ortaca Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Kuşadasıspor maçından puan bekliyor.

Ortaca Belediyespor, Kuşadasıspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Direktör Egemen Urhan, Antrenör Erhan Şentürk ve Kaleci Antrenörü Teoman Aktaş yönetiminde tamamlayıp, puan almak için gidiyor.

Siyah beyazli ekip, kendi tesislerindeki çalışmasını ısınma, dar alan ve geniş alanda top çalışması yaparak devam edip, Ahmet Ateş Statı’nda yaptığı çift kale ile Kuşadası Spor ile yapacağı hazırlıklarını tamamladı.

Kuşadasıspor ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıkları hakkında bilgi veren Ortaca Belediye Spor Teknik Direktörü Egemen Urhan; “İki haftalık boşluğu en iyi şekilde değerlendirip, çalışmalarımızı tamamladık. Kuşadasıspor kaliteli ve şampiyon adaylarından bir tanesi. Her takımın olduğu gibi onlarında bazı problemleri olduğunu biliyoruz. Ortaca Belediye Spor olarak bizde problemlerimizi askariye indirmeye çalıştık.. Pazar Günü Kuşadası’nda Kuşadası Spor ile yapacağımız karşılaşmadan puan ve puanlarla dönmek için elimizden geldiği kadar mücadele edip, taraftarlarımızın desteği ile Ortaca’ya puanla dönmek istiyoruz. İyi bir çalışma ortamı bulduk. Futbolcularımın form durumları çok iyi. Cumartesi Kuşadası’na gidip, maç saatini bekleyeceğiz. İyi bir karşılaşma olacağını tahmin ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.