Ortaca Kent Konseyi Genel Kurulda Toplandı

Ortaca Kent Konseyi Genel Kurulda Toplandı

Ortaca Belediyesi Ortaca Kent Konseyi 2.Olağan Genel Kurul Toplantısı Kent Konseyi toplantı salonunda gerçekleşti.

- Ortaca Belediyesi Ortaca Kent Konseyi 2.Olağan Genel Kurul Toplantısı Kent Konseyi toplantı salonunda gerçekleşti.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’in başkanlığını yaptığı kent konseyi genel kurul toplantısına, Ortaca’da bulunan Kamu Kurum ve Kuruluş, Sivil Toplum Kuruluşları, dernek, siyasi parti, sendika temsilcileri, meslek kuruluşları, baro temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, açılış konuşmasını yapan Ortaca Kent Konseyi Genel Sekreteri Nilgün Şahin, Konseyin 1 Temmuz 2014 tarihinden itibaren çalışma ve sonuçlarını ve 2014-2015 hedeflerini katılımcılara arz ederken, Ortaca Kent Konseyi bünyesinde kurulan, Kadın Meclisi, Engelli Meclisi, Turizm ve Çevre Çalışma Grubu, Eğitim Kültür ve Sanat Çalışma Grubu, Folklor Araştırma ve Müze Çalışma Grubu, Gençlik Spor Çalışma Grubu, Sinematek Çalışma Grubu ve Mahalle Çalışma Grubu Başkanları talep görüş ve dileklerini sundular.

Konuşmaların ardından, Başkan Hasan Karaçelik, dilek ve önerileri değerlendirirken yaptığı konuşmada özetle ; “Kent Konseyi Meclisleri ve Çalışma grupları, bizlerin ulaşamadığı yerlere ulaşıp, bizlerin gözden kaçırdığı eksiklikleri, bizlere iletmek için var. Bu nedenle öncelikle buradaki kalabalıktan oldukça memnun olduğumu söylemek istiyorum. Öneri ve istekler önem durumuna göre mutlaka değerlendireceğiz.” Dedi.

Yaklaşık iki saat süren genel kurul toplantısı, yapılan yiyecek ve içecek ikramlarıyla son buldu.

ORTACA KENT KONSEYİ GENEL KURULDA TOPLANDI

ORTACA KENT KONSEYİ GENEL KURULDA TOPLANDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.