Ortaca’da Huzur Denetimleri

Ortaca’da Huzur Denetimleri

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince trafik denetimi yapıldı.Ortaca Cumhuriyet Caddesi garaj önünde yapılan denetimlerde ekipler araç sürücülerinde e...

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince trafik denetimi yapıldı.

Ortaca Cumhuriyet Caddesi garaj önünde yapılan denetimlerde ekipler araç sürücülerinde evrak ve alkol denetimi yaparken, motosiklet sürücülerinde ise kask takılı olup olmadığını, modifiyeli motosiklet ve araçları kontrol ettiler.

Ekipler yaptıkları kontrollerde eksiklikleri bulunan araç sürücüleri ile kaskı olmayan motosiklet sürücülerine cezai işlem uygulayıp, motosikletleri trafikten men ederek emniyet müdürlüğü garajına çekti.

Ortaca İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan; "Emniyet Genel Müdürlüğümüzün ve İl Emniyet Müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda rutin olarak yaptığımız trafik denetimlerini halkımızın huzur ve güvenini daha fazla sağlamak için arttırmış bulunmaktayız, ekiplerimizin yaptığı kontrollerde amacımız cezai işlem uygulamak değil. Vatandaşlarımızı bilgilendirerek doğru ve güvenli araç kullanımını benimsetmek, ilçemizde huzur ve güven ortamını sağlamaktır’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.