Osman Aydın; Aday Değilim! Adayımız Çerçioğlu…

Osman Aydın; Aday Değilim! Adayımız Çerçioğlu…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Osman Aydın, “CHP ‘de konuşulan şok iddia” başlıklı haberde isminin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak zikredilmesine tepki gösterdi. Aydın, “haber gerçek dışıdır” dedi.

Aydın’da yayın yapan bir haber sitesinin ‘CHP ‘de konuşulan şok iddia’ başlıklı bir haberde ismini  Aydın Büyük Şehir Belediye Başkan adayı olarak zikrettiğini kaydeden CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, ‘haber sitesi beni Aydın Büyük şehir belediye başkan adayı olarak göstererek kamuoyunu tamamıyla yanlış bilgilendirmiştir. Adı geçen haberin taşıdığı bilgiler ne benim siyasi tasavvurlarım ve alışkanlıklarım nede CHP’nin Aydın’daki konumuyla bağdaşmaktadır. Dolayısıyla haber her bakımdan gerçek dışı ve düzeltilmeye muhtaçtır” dedi. Aydın, CHP’nin, Aydın’da, ne büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı nede ilçe belediye başkan adaylığı gibi bir sorunu yok. Büyük şehir belediye başkan adayımız Sayın Özlem Çerçioğlu kamuoyu araştırmalarının da açık seçik gösterdiği gibi yarışı açık ara önde sürdürmektedir” sözleriyle Aydın Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu’na destek çıktı.

CHP Aydın Örgütleri olarak önce 2009 yerel seçimlerinde daha sonra da 2011 genel seçimlerinde büyük başarılara imza atarak ülkenin aydınlık geleceğine inanan insanlarına umut ve esin kaynağı olduklarını kaydeden Aydın, ”Yönetiminde olduğumuz Aydın Merkez ilçe başta olmak üzere 12 ilçede sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sergiledik. Belediyelerimiz ürettikleri hizmetlerle yüz akımız, namusumuz, geleceğimiz oldular. Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Aydınlıdan gördüğü ilgi ve destek, CHP’nin Mart 2014 seçimlerinde de 2009 ve 2011 seçimlerinde gösterdiği başarıyı artırarak sürdüreceğinin en büyük kanıtını oluşturuyor.

CHP’nin, Aydın’da, ne büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı nede ilçe belediye başkan adaylığı gibi bir sorunu yok. Büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Özlem Çerçioğlu, kamuoyu araştırmalarının da açık seçik gösterdiği gibi yarışı açık ara önde sürdürmektedir” diye konuştu.

Sıradan üyeden, milletvekillerine kadar Cumhuriyet Halk Partililere düşen görevin CHP’yi Aydın’da en iyi şekilde temsil edecek aday listelerini oluşturmak olduğunu dile getiren Aydın, “bir kişiyi bile dışarıda bırakmadan açık ara önde götürdüğümüz yarışı kazanıp, CHP Aydın başarısını pekiştireceğiz. Özlem Çerçioğlu ve diğer adaylarımızla birlikte dün başardık yarında başaracağız” diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.