Oter’le Hedefimiz Orta Doğu’nun Pazar Lideri Olmak

Oter’le Hedefimiz Orta Doğu’nun Pazar Lideri Olmak

Olcay Holding CEO’su ve iş insanı Mehmet Olcay, İran’daki su ve içecek markası Oter’in yenilenen fabrikasını ziyaret etti.

Olcay Holding CEO’su ve iş insanı Mehmet Olcay, İran’daki su ve içecek markası Oter’in yenilenen fabrikasını ziyaret etti. Olcay Holding bünyesinde faaliyet gösteren Oter’in İran’daki en büyük mineralli su markası olduğunu dile getiren genç iş insanı Mehmet Olcay, hedeflerinin Orta Doğu’da pazar lideri olmak olduğunu söyledi.

Mehmet Olcay: Fidan Makina’da İhracat En Büyük Önceliğimiz

Olcay Holding bünyesinde faaliyet gösteren Fidan Makina’nın, en büyük girişiminin İran’da olduğunu ve sırasıyla Umman, Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’ın listede yer aldığını sözlerine ekleyen Mehmet Olcay, Türkiye’nin makine ihracatı alanında Fidan Makina’nın örnek firmalardan biri olduğunu vurguladı. Fidan Makina ile içecek grubu makinelerin yüksek teknoloji ile yerli ve milli üretim stratejisi doğrultusunda üretilerek tüm dünyaya satıldığını söyleyen Mehmet Olcay, İran’dan sonra Umman’da da yeni yatırımlar yapacaklarını ifade etti.

Fidan Makina bünyesinde şişirme makineleri, dolum makineleri, etiketleme makineleri, paketleme makineleri, konveyör sistemler ve process sistemler olmak üzere içecek üretim, dolum ve ambalajlama aşamasında kullanılmak üzere son sistem yeni nesil teknolojik makinelerin üretimi gerçekleştirmekte.

Çin’den Makine Alımı Her Geçen Gün Azalıyor

Çin’in her alanda olduğu gibi içecek grubu makinelerinde de dünyadaki talebe yönelik en büyük üretici olduğunu söyleyen Mehmet Olcay, son yıllarda yaptıkları yatırımlar ve yeni patentler ile sektörün önemli makine üreticilerinden biri olduklarını ve gelecek vizyonlarında tüm Orta Doğu bölgesindeki ihtiyaca cevap verebilecek bir üretimi hedeflediklerini dile getirdi.

Türkiye’nin sanayi grubu makinelerin üretiminde her geçen gün pazar payının arttığına dikkat çeken Mehmet Olcay gelecek 10 yıl içerisinde özellikle Orta Doğu’daki sanayi makineleri talebine yönelik olarak Çin’in en büyük rakibinin Türkiye olabileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.