Otomobilin camını parke taşıyla parçaladı

Otomobilin camını parke taşıyla parçaladı

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Efeler ilçesinde, park halindeki iki ayrı araca yoldan aldığı parke taşıyla zarar veren saldırganı yakalama çalışmaları devam ediyor.Olay, 7 Mart 2017 tarihi akşam saatlerinde E...

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Efeler ilçesinde, park halindeki iki ayrı araca yoldan aldığı parke taşıyla zarar veren saldırganı yakalama çalışmaları devam ediyor.

Olay, 7 Mart 2017 tarihi akşam saatlerinde Efeler ilçesi Hasanefendi Mahallesi 1903 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan, solda yürürken eline geçirdiği bir parke taşını defalarca İlhami Güneş’e ait 48 R 2729 plakalı park halindeki otomobile fırlattı. Güneş’e ait otomobilin ön camını parçalayan ve kaportasına zarar veren saldırgan, hızını alamayınca bu kez10 metre ileride park halinde olan Adil Kavas’a ait 09 Y 1869 plakalı otomobilin dikiz aynasını tekmeleyerek kırdı. Mahalle sakinlerinin gürültüyle balkona çıkması sonucu panikleyen saldırgan, karanlıktan da faydalanarak izini kaybettirdi.

Aracında büyük maddi hasar oluşan İlhami Güneş, Efeler Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Geçen 10 güne rağmen saldırganın halen yakalanamadığını belirten İlhami Güneş, “Her gün aynı yere park ettiğim aracıma yoldan geçen birisi parke taşıyla zarar vermiş. Görgü tanıkları ve olayın meydana geldiği yeri gören güvenlik kameraları var. Defalarca girişimde bulunmama rağmen güvenlik kamerası kayıtları daha önceki gün alınmış. Şuan soruşturmada bir mesafe alınmadığı için hiçbir şey yapamıyorum. Mağdur durumdayım. Saldırganın biran önce yakalanması için yetkililerden gerekli çalışmayı yapmalarını istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.