Otomobille İşçilerin Arasına Daldı: İki Yaralı

Otomobille İşçilerin Arasına Daldı: İki Yaralı

Göztepe D-100 karayolu üzerinde bir kişi hastaneye giderken otomobiliyle işçilerin arasına daldı.

Göztepe D-100 karayolu üzerinde bir kişi hastaneye giderken otomobiliyle işçilerin arasına daldı. Kazada ağır yaralanan işçilerden biri kalp masajıyla hayata döndürülürken, otomobilin sürücüsü genç gözyaşlarını tutamadı. Sabah saat 08.30 sıralarında D-100 karayolundan Kadıköy istikametine giden Emirhan Kabakçı’nın kullandığı 06 FJ 5141 plakalı araç, Göztepe köprüsü altında boyama yapan işçilerin arasına daldı. İşçilerden soyadı öğrenilemeyen Yusuf ve Ercan Kansız kazada ağır yaralanırken, sürücü Emirhan Kabakçı şoka girdi. Yaralılara önce yoldan geçen vatandaşlar müdahale etti. Sağlık durumu ciddi olan Yusuf isimli çalışan sağlık ekiplerinin yaptığı kalp masajının ardından hayata döndürüldü. Yaralılardan Ercan Kansız ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Yusuf isimli çalışan Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza mahallinde gözyaşlarına hakim olamayan Emirhan Kabakçı’nın hasta olduğu için Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gittiği öğrenilirken, polise verdiği ifadesinde bir otomobilin sıkıştırdığını söyledi.

Kazanın ardından olay yerinden geçen bir bayan önce yaralılara müdahale ederken, polise kaza sırasında dubaların olduğunu söyledi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.