Oyun Bilgisayarı

Oyun Bilgisayarı

Bilgisayar kullanmak bir ustalık işidir ve her evde her ofiste herkese ait pek çok bilgisayar modeli bulunur.

Bu modellerden biri de oyun bilgisayarı olarak bilinir ve kullanımı için profesyonel bir beceri gerektirir. Oyun oynamaya özel olarak tasarlanan bu bilgisayar modelleri RTX 2060 işletim sistemine sahip olan oyun modellerinin hafızası diğer modellere oranla daha fazladır. Belleği oldukça güçlüdür ve tüm üç boyutlu gerçekçi oyunları oynamanıza, tam takım şeklinde izin verir. Yaklaşık olarak 480 GB SSD alanına sahip olan modellerde RGB tasarımına ait kasa modelleri kullanılıyor. Farklı işlemci ve anakartlara sahip olan modelleri seçerken, kendinize özel ve uyum sağlayan anakart ve işlemcilerini de seçebilirsiniz.

Belleği Son Derece Güçlü Oyun Bilgisayarı Modelleri

Belleği oldukça güçlü olan oyun bilgisayarı modellerinde farklı bellek türleri de mevcuttur. Kasayı kuracağınız ve kullanacağınız alana göre, oynayacağınız oyunların büyüklüğüne ve GB boyutuna göre bellek türleri arasında da pek çok tercih yapabilirsiniz. Aynı zamanda ekran kartı da farklılık gösteren bu bilgisayarlar için her zaman Zotac Gaming GeForce tasarımlı ekran kartları kullanılır. Teknik özellikleri arasında Soket modelleri vardır. Ön bellek için, işlemci için, soketler için ve ram boyutları için farklı seçenekler arasından tercihler yapabilirsiniz. Model açısından, destek açısından, yonga seti açısından ve Ram kapasitesi açısından tüm modelleri karşılaştırarak inceleyebilirsiniz. RAID kısımları ise farklı boyutlardadır.

Kasa Yapısı Güçlü Oyun Bilgisayarı Modelleri

Kasa yapıları da son derece güçlü olan oyun bilgisayarı modellerinde üç farklı USB girişi ve HDMI kablo girişleri de mevcuttur. 24 ay boyunca süren garantisi sayesinde, bu modelleri uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz. Kasa yapıları son model Micro ATX yapısına sahiptir. Ethernet bağlantısı mevcuttur ve PCI express ile farklı oyun türlerini de kaldırabilirler. Kullanım tipi genellikle PC olan modellerin bellek türleri de DDR4 olarak bilinir. Hızı oldukça iyi olan tüm oyun modelleri https://www.incehesap.com/gaming-bilgisayar-fiyatlari/ adresinde bulunmaktadır. Adresi ziyaret ederek kurumsal bir şekilde hizmet alabilir ve tüm modelleri temin etme fırsatını elde edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.