Oyuncu Mehmet Aslan, TÜMSİAD’ın ‘Zehri Tanı’ Projesine Konuk Olacak

Oyuncu Mehmet Aslan, TÜMSİAD’ın ‘Zehri Tanı’ Projesine Konuk Olacak

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi tarafından hazırlanan ‘Zehri Tanı’ adlı sosyal sorumluluk projesi, ünlü oyuncu Mehmet Aslan’ın konuşmacı olarak katılacağı ikinci konferans e...

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi tarafından hazırlanan ‘Zehri Tanı’ adlı sosyal sorumluluk projesi, ünlü oyuncu Mehmet Aslan’ın konuşmacı olarak katılacağı ikinci konferans etkinliğiyle devam edecek.

Tüm Sanayici İş Adamları Derneği Aydın Şubesi tarafından hazırlanan ‘Zehri Tanı’ projesi kapsamında ikincisi düzenlenecek konferans etkinliğine ünlü oyuncu Mehmet Aslan’ın sunumuyla konuk olacak.

Zehri Tanı projesi kapsamında düzenlenecek konferans hakkında bilgi veren TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal, ”Bilindiği gibi, sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında 2016 yılını “Zehiri Tanı” isimli uyuşturucuyla mücadele projesine ayırmıştık. Sene başından bu yana, görünürlük, farkındalık faaliyetlerimizden sonra geçtiğimiz aylarda Doğan Cüceloğlu’nun konuşmacı olduğu ‘Aile İçi İletişim’ seminerimizi düzenledik. Söz konusu etkinliğimiz üniversitemizin bin kişilik salonunda gerçekleşmişti. O etkinliğimize 1 bin 500 kişi civarında katılım olunca bir çok misafirimiz ayakta etkinliği takip ettiler. Bir çok misafirimiz ise yer bulamadıkları için geri dönmek zorunda kaldılar. Bu vesileyle kendilerinden bir kez daha özür diliyorum. Sıradaki etkinliğimiz ise, gene üniversitemizin salonunda oyuncu Mehmet Aslan Bey’in sunumuyla gerçekleşecek ‘Zehri Tanımak’ isimli konferans olacak. Bu etkinliğimiz 26 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da tüm halkımızın katılımlarını beklediğimiz ücretsiz bir etkinliktir. Genç kardeşlerimizi ebeveynleri ile birlikte bekliyoruz. Salona ulaşım amaçlı, 26 Ekim günü saat 17.30’dan itibaren Beycami önünden ücretsiz servislerimiz de olacaktır. Sonuç olarak bu konu tüm aileleri tehdit eden bir konudur. Bilinç seviyemizi arttırmak zorundayız. Gençlerimiz yarınlarımızdır. Yarınlarımız ihtimamla korunmalıdır. Bizimki, bir yükün bir ucundan omuz vermek. Halkımız sahiplenirse bir anlam ifade eder. Bir kişiyi bile bu beladan kurtarmaya vesile olmak bizim için çok değerlidir. Buradan bizimle beraber bu etkinlikte yürüyen sponsorlarımıza ve tüm çözüm ortaklarımıza teşekkür ediyoruz”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.