Özakcan; “Barışın Temel İlkesi İnsan Sevgisidir”

Özakcan; “Barışın Temel İlkesi İnsan Sevgisidir”

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, belediye bünyesinde açılan kursları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, belediye bünyesinde açılan kursları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra eğitim, spor ve kültür alanında da önemli çalışmalara imza atan Efeler Belediyesi açtığı kurslarla da bir okuldan farksız çalışıyor. Efeler Belediyesi hobi ve beceri edindirme kursları açarak örnek bir belediyecilik sergiliyor. Efeler Belediyesi bünyesinde açılan kursları Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ziyaret ederek, kurslar hakkında bilgi aldı. İlk olarak Kızılcaköy Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret eden Başkan Özakcan, satranç ve hobi kurslarına katılan çocuklarla uzun süre sohbet etti.

“BARIŞIN TEMEL İLKESİ İNSAN SEVGİSİDİR”

Çocukların yaptıkları çalışmaları inceleyen Başkan Özakcan, çocukların Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ sözünden esinlenerek el işi kağıtlarından yaptıkları çalışmayı çok beğendi. Barışın önemini vurgulayan Özakcan, “Huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşamak için, barış çok önemli. Barışın temel ilkesi insan sevgisi, genel anlamda tüm insanları insanlığı sevebilmektir. Ulu önderimizin dünyaya mal olmuş bu sözünü küçük yaştan çocuklarımıza anlatmak, öğretmek çok önemlidir. Ne güzel ki böyle bir çalışma yapmışlar. Başta çocuklarımızı yetiştiren aileleri olmak üzere, çocuklarımızı tek tek kutluyor, bu denli güzel çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Özakcan, buradan ayrılarak Efeler Belediyesi Hasan Efendi ve Ramazan Paşa Kültür ve Sanat Evi’ni de ziyaret etti. Bitme aşamasına gelen inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Özakcan, “Çalışmalarımız kısa süre içerisinde bitecek. Burada belediyemize ait kursları ve çeşitli etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm personelimizle birlikte ilçemizin yaşam kalitesini yükseltmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.