Özel Bayraklı Anadolu Sağlık Koleji Gelecek Vadediyor

Özel Bayraklı Anadolu Sağlık Koleji Gelecek Vadediyor

İzmir'in önde gelen eğitim kurumlarından Özel Bayraklı Anadolu Sağlık Koleji, yeni nesil için gelecek vadediyor. Kolej Genel Müdürü Eğitimci Bekir Kocagöz, "Milli değerlerimizin, örf ve adetlerimizin ve evrensel değerlerin farkında olan bir gençlik yetişt

- İzmir'in önde gelen eğitim kurumlarından Özel Bayraklı Anadolu Sağlık Koleji, yeni nesil için gelecek vadediyor. Kolej Genel Müdürü Eğitimci Bekir Kocagöz, "Milli değerlerimizin, örf ve adetlerimizin ve evrensel değerlerin farkında olan bir gençlik yetiştirmek istiyoruz" dedi.

Yeni bir eğitim-öğretim sezonuna girilirken, Bayraklı Anadolu Caddesi üzerinde kurulu bulunan Özel Bayraklı Sağlık Koleji, öğrenci kabul ve kayıtlarına devam ediyor. Bir yandan öğrenci alımını sürdüren okulda, yeni sezonda mükemmel bir eğitim verebilmek için altyapı başta olmak üzere, eğitim kadrosu da çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede hummalı bir çalışma ile yeni sezona hazırlandıklarını ifade eden Kolej Genel Müdürü Bekir Kocagöz, "Özel Anadolu Sağlık Meslek Koleji olarak milli değerlerimizin, örf ve adetlerimizin ve evrensel değerlerin farkında olan bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. Öğrencilerimizi değişim ve gelişime açık, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve ilkelerine bağlı farklı düşünebilen, hür, hoşgörülü, katılımcı sorumluluk sahibi kişiler yetiştirmek yegane amacımızdır." dedi.

Özel Bayraklı Sağlık Koleji, hemşirelik başta olmak üzere, Anatomi ve Fizyoloji, Cerrahi Hastalıklar Bakımı, Kadın Hastalıkları ve Bakımı, Dahiliye Hastalıkları ve Bakımı, Mikrobiyoloji ve Bağışıklanma, Genel Beslenme, Epidemiyoloji ve Biyoistatistik gibi birçok konuda eğitim vererek, sağlık sektörüne genç ve dinamik bireyler yatiştiriyor.

ÖZEL BAYRAKLI ANADOLU SAĞLIK KOLEJİ GELECEK VADEDİYOR

ÖZEL BAYRAKLI ANADOLU SAĞLIK KOLEJİ GELECEK VADEDİYOR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.