Özel eğitim öğrencilerinin mutfak eğitimi

Özel eğitim öğrencilerinin mutfak eğitimi

Kütahya’nın Simav ilçesinde, bir yıl önce eğitim ve öğretime açılan, Özel Eğitim Uygulama ve İş Merkezi Okulu öğrencileri, okullarında kurulan mutfakta yemek yapımı eğitimi görüyor.Birlikte yemek yap...

Kütahya’nın Simav ilçesinde, bir yıl önce eğitim ve öğretime açılan, Özel Eğitim Uygulama ve İş Merkezi Okulu öğrencileri, okullarında kurulan mutfakta yemek yapımı eğitimi görüyor.

Birlikte yemek yapmanın sevincini yaşayan orta seviyedeki engelli öğrenciler, yaptıkları yemekleri öğretmen ve annelerine sunuyorlar.

Simav Özel Eğitim Uygulama ve İş Merkezi Okulu Müdürü İsmail Bacaksız, özel eğitim gerektiren öğrencilerine Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda eğitim verildiğini belirtti. Bacaksız, “Özel eğitim gerektiren öğrencilerimizin, eğitim ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için, deneyimli personel, geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemleriyle, bireysel yeterliliklerine dayalı, gelişim özelliklerine uygun ev ortamları biçiminde düzenlenen sınıflarda eğitimleri yapılıyor” dedi. (MEİ-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.