Selimpaşa’da Evinde Ölü Bulunan Kadın Toprağa Verildi

Selimpaşa’da Evinde Ölü Bulunan Kadın Toprağa Verildi

Selimpaşa’da evinde elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş vaziyette ölü bulunan 41 yaşındaki kadın, Adli Tıp’taki otopsinin ardından toprağa verildi.

Selimpaşa’da evinde elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş vaziyette ölü bulunan 41 yaşındaki kadın, Adli Tıp’taki otopsinin ardından toprağa verildi. Kadının evinde bir not bulunduğu öğrenildi.

Olay, önceki gece Selimpaşa Araptepe mevkii 3332. Sokak’ta meydana geldi. Kumburgaz’da bir veterinerde çalıştığı öğrenilen 41 yaşındaki Şölen Doğan’dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Polis ve çilingir marifetiyle kapının açılmasıyla Doğan, elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş vaziyette bulundu. Hemen olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, Doğan’ın öldüğünü tespit etti. Şüpheli ölüm üzerine olay yerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri gelerek detaylı araştırma yaptı. Kadının cenazesi, ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Adli Tıp’ta yapılan otopsinin ardından Doğan’ın cenazesi Hadımköy Gülbahçe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Şölen Doğan’ın evinde yapılan incelemeler sırasında, evdeki kedi ve köpeklerini kastederek yazdığı “Çocuklarıma iyi bakın” notu bulundu. Doğan’ın 14 Şubat’ta da kadına şiddete dikkat çekmek için Facebook hesabından Özgecan Aslan’ın fotoğrafını paylaştığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.